Onze Diensten

Turmali 3D Gieterij.nl

3D Ontwerpen

We kunnen u helpen met het ontwerpen van uw sieraden of collectie.  Uw ontwerpen om te zetten in 3d ontwerpen. We kunnen uw 3d ontwerpen controleren en aanpassen op printbaarheid.

3D Printen

Uw 3d ontwerpen kunnen we voor u printen in gietbare harsprinten.  Het is niet aan te raden om die zelf te gaan gieten zonder  ervaring met gieten van hars ipv wax.  Printen in enkele stuks of kleine oplages. Ook voor prints die niet gietbaar hoeven te zijn.

Gieten

We gieten alleen modellen die we zelf printen. Al uw 3d ontwerpen kunnen we voor u gieten. We gieten in alle gangbare edelmetalen, zilver en goud.

Finishing

We kunnen uw gietwerk voor u afwerken.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten of weten wat het kost om uw model bij ons te printen en gieten? Vraag een offerte aan door het offerte formulier in te vullen en uw 3d model via “we-transfer” naar ons te sturen. U kunt ons ook altijd telefonisch om meer informatie vragen of ons uitnodigen om ons werk te laten zien. 

U kunt maximaal 3 stl bestanden uploaden tot 50mb. Als u een groter bestand wilt sturen gebruik dan Wetransfer. 

Frequently asked questions

U kunt stl-bestanden aanleveren tot maximaal 250mb. Grotere bestanden of andere bestandstypen kan in overleg. 

Niet ieder 3d ontwerp is ook direct printbaar. Uw ontwerp moet manifold (waterdicht) zijn en geen overlappende of doorsnijdende onderdelen bevatten. Let op dat er geen overhang of zuignappen in uw model zitten. 

Wij kunnen uw bestand tegen een kleine vergoeding printbaar voor u maken.

Wij gebruiken geen waxprinters maar een printer die hars-prints print. Niet alle hars is gietbaar. Wij gebruiken een hars die gietbaar is. Dat vraagt wel om aanpassingen in het gietproces. Vandaar dat we u adviseren uw print bij ons te gieten.

Wij kunnen fijne detaillering gieten, zoals fijn schroefdraad. We leveren producten met een gladde giethuid die goed af te werken is. We kunnen expansiegestuurd gieten. Ook zijn we in staat om holle ruimtes te gieten. 

We gieten zilver, geel,wit en roségoud. Andere legeringen na overleg.

Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.