3dGieterij Turmali sterk in 3d ontwerp / print en giettechnieken

Uw 3d ontwerp geprint en gegoten in (edel)metaal

U heeft een prachtig 3d ontwerp? U kunt nu uw ontwerp direct gebruiken om het in 3d te printen en te gieten. Wij maken van uw ontwerp gietbare prints in hars en gieten deze in zilver of goud. We leveren uw gegoten ontwerp op met een gladde giethuid … . We kunnen dit voor u doen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

U krijgt uw gietwerk: in fijne detaillering en met een gladde giethuid, een fijn en nauwkeurig oppervlak. Wij kunnen fijne structuren 3dprinten en gieten.  Ons gietwerk is expansie gestuurd.. U kunt uw gietwerk krijgen in zilver, wit, geel.roze en roodgoud. Palladium kan in overleg.

We printen met dlp printtechniek in gietbare hars in 20 tot 25 micron. We zijn in staat om holle ruimtes en klein schroefdraad te printen en te gieten. We kunnen enkele stuks voor u printen en gieten maar ook kleine series van één of meerdere ontwerpen.  

U kunt uw gietwerk finishen. Het gietwerk is goed af te werken en door de gladde giethuid en het fijne gietwerk kost het u niet teveel tijd.   

Uw 3dontwerp moet mainfold (waterdicht) zijn en geen overlappende of doorsnijdende onderdelen bevatten. Wij kunnen uw ontwerp beoordelen op printbaarheid en tegen geringe kosten uw model printbaar maken.

Als u uw ontwerp in een stl-bestand naar ons stuurt (we-transfer) dan kunnen we uw ontwerp beoordelen en een offerte voor u opmaken.   

Wilt u meer weten of zien mail of bel ons. Wilt u weten wat het kost om uw ontwerp bij ons te laten printen en gieten vraag dan een  offerte aan.

.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn